WellO2 Kodin hyvinvointilaite

Uusi tuote

WellO2 on joka kodin hyvinvointilaite, jonka teknologia yhdistää säädettävän ulos- ja sisäänhengitysvastuksen sekä höyryhengityksen. Kaksoiskuorirakenne varmistaa tasaisen höyryn muodostuksen laitetta käytettäessä ja suojaa käyttäjää kuumalle vedelle altistumiselta.

Laitetta käytettäessä lisätään vesi, säädetään käyttäjälle sopiva hengitysvastus ja höyryn lämpö. Ulos- ja sisäänhengitys toistetaan 10-15 kertaa siten, että keuhkot tyhjennetään tasaisella ulospuhalluksella laitteeseen ja tämän jälkeen hengitetään rauhallisesti sisään laitteen tuottamaa höyryä.

Säädettävä höyryn lämpö sekä hengitysvastus takaavat optimaaliset olosuhteet laitteella tehtävään hengitysharjoitteluun käyttäjän kunnosta riippumatta. Laitetta voi käyttää päivittäin hengityselinten kunnon ylläpitoon ja parantamiseen, tai satunnaisesti hengitysvaikeuksien ilmaantuessa. Lämpimän höyryn hengittäminen jättää miellyttävän tunteen hengitysharjoittelun jälkeen.


Tiedot

239,00 € sis. alv

Tiedot

Laite on väriltään valkoinen ja siinä on mustia osia. Pakkaus sisältää kaiken, mitä WellO2 -laitteen käytön aloittamiseen tarvitaan

Suomalainen keksintö hengitysteiden hyvinvointiin

WellO2 on joka kodin hyvinvointilaite, joka avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia. Laitteen ainutlaatuinen teknologia on kansainvälisesti patentoitu ja se perustuu säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn vaikutukseen.

Laitteen käytöstä on hyötyä hengitysvaikeuksista tai pinnallisesta hengityksestä kärsiville, kuorsaajille, ikääntyneille, urheilijoille tai ammatikseen ääntään käyttäville henkilöille.

Käyttö:

Turvallinen teknologia
WellO2-laitteen käyttäjäystävällisyyttä sekä käyttöön liittyviä turvallisuusnäkökohtia on huomioitu laitteen suunnittelussa eri tavoin.

Kaksoiskuorirakenne (1) ja hengityssäätimen turvaventtiilit (2) suojaavat kuumalle vedelle altistumiselta. Muovimateriaalit, jotka ovat käyttäjän, veden tai höyryn kanssa kosketuksissa, ovat bisfenoli-vapaata, kestävää Tritan-muovia (3).

Laitteen hygieeninen käyttö on huomioitu suunnittelemalla henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetut vaihdettavat osat (4), laitteen puhdistusohjelma (5) sekä kori (6), johon laitteen osat on helppo laittaa puhdistusohjelmaa varten. Selkeät ja informatiiviset käyttöohjeet auttavat käyttämään laitetta turvallisesti.

WellO2 lisää suorituskykyä ja edistää hyvinvointia
Tehokas liikunta on paras tapa harjoittaa hengitys- ja verenkiertoelimistöä, mutta ikääntyminen, erilaiset lääketieteelliset operaatiot tai sairaudet voivat johtaa fyysisen aktiivisuuden vähentymiseen. WellO2-laitteen avulla hengityslihaksia voidaan harjoittaa fyysisistä rajoituksista huolimatta. Säädettävä hengitysvastus mahdollistaa laitteen käytön eri kuntoisilla ihmisillä. Hengitysvastus rajoittaa ulos- ja sisäänhengityksen ilman virtausta ja saa hengityselimet tekemään tehokkaammin töitä. Hengitysharjoittelu vahvistaa hengityslihaksia ja lisää sisään- ja uloshengitysvoimaa. Syvähengitystekniikan omaksuminen hengitysharjoittelun avulla auttaa myös tehostamaan hengitystä.

Myös urheilijat voivat hyötyä WellO2-laitteen käytöstä. Voimakas pitkäaikainen kestävyysharjoittelu, harjoittelu kylmässä ja kuivassa ilmassa tai altistuminen kemikaaleille harjoitusympäristössä voivat aiheuttaa hengitysvaikeuksia. WellO2 tukee urheilijoiden harjoittelua kosteuttaen ja vahvistaen limakalvoja, sekä lisäämällä hengityslihasten kestävyyttä ja kuntoa.