Ale! ELECTROLUX ZB3212CK VARSI-IMURI Näytä suurempana

ELECTROLUX ZB3212CK VARSI-IMURI

Uusi tuote

Lämpimän punainen, metallinhohtoinen Ergorapido 2-in-1 herättää huomiota tehokkaalla 18 voltin litiumakulla, BrushRollClean-harjanpuhdistustoiminnolla, 180 astetta kääntyvällä suulakkeella, etuvaloilla ja suodattimen nerokkaalla rakenteella. Nauti joustavan ja käytännöllisen varsi-imurin vaivattomuudesta. Ergorapido puhdistaa tehokkaasti niin suuret lattiapinnat kuin vaikeapääsyiset nurkat. Helposti irrotettavalla käsi-imurilla puhdistat kätevästi keittiön pöydän, huonekalut tai auton istuimet muruista ja roskista. Tehokas 18 voltin litiumakku takaa erinomaisen puhdistustehon ja pitkän käyttöajan. Akun lataustehon ilmaisin kertoo, kun on aika ladata akku täyteen nopeasti - vain neljässä tunnissa. Litiumakku (Li-Ion) on myös käyttöiältään pidempi. Se ei väsy latauksista eikä kärsi muisti-ilmiöstä. Imurin voi ladata milloin tahansa ja minkä verran tahansa.

Tiedot

179,00 € sis. alv

Tiedot

Mukana Car Kit -autotarvikesetti.

Latauksen ilmaisin. 2. Moottorisoitu harja. 2. 180° Easysteer™ -ohjaus. Johdoton, ladattava. HU. 24. Pyörivä ja helposti puhdistettava lattiaharja. Pitkä kahva mattojen ja lattian imurointiin

BrushRollClean- teknologia: Ei enää työlästä hiusten, lemmikkieläinten karvojen ja kuitujen irrottamista imurin harjasta. Jätä puhdistus Ergorapidon ainutlaatuisen harjanpuhdistustoiminnon hoidettavaksi: sinun tarvitsee vain painaa suulakkeessa olevaa painiketta jalallasi ja kapea terä leikkaa harjan ympärille kiertyneet hiukset ja kuidut pieniksi palasiksi. Leikatut palaset imeytyvät pölysäiliöön. Myös Ergorapidon pölysäiliön tyhjentäminen ja suodattimien puhdistaminen on todella nopeaa ja vaivatonta.