Ale! Sony 49" Full HD Smart TV KDL-49WE663 Näytä suurempana

Sony 49" Full HD Smart TV KDL-49WE663

Uusi tuote

Sony 49" Full HD Smart-TV KDL-49WE663 tuottaa laadukkaan Full HD -resoluution kuvan. HDR-tekniikka takaa korkean kontrastin ja erinomaisen värien toiston. Televisiossa on sisäänrakennettu Wi-Fi, sekä digiviritin antenni- ja kaapeliverkolle.

Tiedot

649,00 € sis. alv

Tiedot

Full HD -resoluutio (1920 x 1080) tarjoaa terävän ja yksityiskohtaisen kuvan.
Suuri dynaaminen alue (HDR) parantaa kuvanlaatua. HDR-televisioissa on suurempi kontrasti, laajempi väriskaala ja parempi tarkkuus, mikä varmistaa poikkeuksellisen selkeän ja kirkkaan kuvan.
X-Reality PRO -kuvaprosessointi varmistaa sujuvaliikkeisen kuvan kaikille ohjelmille.
Sony Smart-TV tuo erilaiset viihdesovellukset television suurelle näytölle. Toista sisältöä suoratoistopalveluista, kuten YouTube tai tutustu Google Play ja Google Cast -palvelujen tarjontaan.
Sisäänrakennettu Wi-Fi. Nauti Internet-sivujen tarjonnasta ja suoratoista viihdesisältöä suosituista palveluista. Televisiossa on sisäänrakennettu verkkosovitin, joten et tarvitse erillistä adapteria. Kaksikaistainen Wi-Fi-yhteys varmistaa vakaan yhteyden kodin langattomaan verkkoon.
DLNA-liitännän avulla voit yhdistää television yhteensopiviin laitteisiin, kuten tietokone ja peilata laitteille tallennettua kuva- ja viihdesisältöä television näytöllä.
HD-sisältöä CI+ -moduulilla. Tässä televisiossa on paikka maksu-tv-kortinlukijalle. Tarvitset operaattorin maksu-tv -kortin, joka asennetaan kortinlukijaan ja kortinlukija siihen tarkoitettuun paikkaan televisioon. Näin voit nauttia teräväpiirtoisesta sisällöstä.
Antenni- ja kaapeliverkon digiviritin. Televisiossa on sisäänrakennettu digiviritin antenni- ja kaapeliverkolle. Cable Ready HD + Antenna Ready HD -hyväksytty.
Tuotteella on 2 vuoden takuu.