Upo R6612 jääkaappi

Uusi tuote

Erittäin laadukas, teräskahvalla varustettu jääkaappi, jossa nollatila, vihanneslaatikon kosteustason säätö, sekä AdapTech-kylmätekniikka

Älykäs AdapTech järjestelmä on suunniteltu pitämään jääkaapin lämpötila optimaalisena riippumatta siitä, kuinka usein sen ovi avataan. Kun jääkaapin ovi avataan, sen lämpötila nousee yllättäen ja jääkaapissa oleva ruoka altistuu lämpöshokille, mikä puolestaan saa sen pilaantumaan nopeammin. Jääkaappi seuraa ja analysoi jatkuvasti, miten käytät sitä. Siten se pystyy ennustamaan, koska avaat jääkaapin oven ja laskee lämpötilaa 1 tai 2 °C juuri ennen kuin teet sen, varmistaakseen lämpötilan pysymisen tasaisena ja pitääkseen ruoan tuoreena ja ravinteikkaana.Antibakteerinen IonAir Active -teknologia on asennettu jääkaapin AirPower-puhaltimeen tai MultiFlow 360° -torniin ja se poistaa 95 % bakteereista pitäen ilman niin puhtaana, että tuore ruoka säilyttää ensimmäisen päivän tuoreutensajopa 10 päivää menettämättä makuaan ja tuoksuaan.

Tiedot

599,00 € sis. alv

Tiedot

5 vuoden takuu kaikille UPO Ionizer kylmälaitteille!!

Ostaessasi tämän Upo Ionizer kylmälaitteen 15.05.2017 - 15.11.2017 välisenä aikana saa Upolta siihen 5 vuoden takuun. Normaalisti takuu on 2 vuotta. Takuu vaatii laitteen rekisteröimistä Upon verkkosivuilla.