Ale! AEG L87371TL Pyykinpesukone Näytä suurempana

AEG L87371TL Pyykinpesukone

Uusi tuote

AEG ÖKO -pesukone on erittäin energiatehokas ÖKO-invertterimoottorin ansiosta, se sisältää myös Woolmark Blue (aikaisemmin Woolmark Gold) -sertifioinnin. Varmista optimaaliset pesutulokset jopa arkalaatuisimmille vaatteille.

Höyryohjelmat on suunniteltu tilanteisiin, jolloin vaatteet vaativat ainoastaan raikastusta eikä niiden täydellinen peseminen ole tarpeen. Höyryn avulla voit vähentää ryppyjä ja poistaa hajuja turvallisesti myös vain kuivapesuun tarkoitetuista vaatteista.

Niin hiljainen, että tuskin kuulet sitä. Silent System Plus -pesukoneella voit pestä pyykit yöllä huomaamatta.

Energiatehokas suihkupesu suihkuttaa nopeasti kostuttavan suihkun suoraan rumpuun estäen pesuohjelman alussa mahdollisesti muodostuvat pesuainetahrat. Suihkutus jatkuu koko ohjelman ajan taaten tasaisen liotuksen pesun aikana tasaisten tuloksien saavuttamiseksi, jotta vaatteesi säilyisivät uudenveroisina mahdollisimman pitkään.

Tiedot

649,00 € sis. alv

Tiedot

  • Automaattinen tasapainon tunnistus; Kone tarkkailee elektronisesti pyykin tasaista leviämistä rummun laidoille linkouksen aikana. Linkousvaihe alkaa vaiheittain, aluksi hitailla kierroksilla. Vasta kun pyykki on jakaantunut tasaisesti rumpuun, kasvaa linkousnopeus asteittain. Mikäli linkous on epätasapainossa, kone linkoaa hitaammilla kierroksilla, kunnes osa vedestä on poistunut pyykistä, ja nostaa vasta sitten nopeutta. Tarvittaessa linkousvaihe alkaa uudestaan alusta pyykintasausnopeudella.
  • Fuzzy Logic; Pesukoneen aivoina toimii Fuzzy Logic -ohjainjärjestelmä, jota tukevat viimeiset tekniset innovaatiot. Pesuvaiheen alussa se ensin analysoi minkälaista pyykkiä on tarkoitus pestä. Sitten se optimoi valitun pesuohjelman jokaisen vaiheen pyykin määrän ja laadun mukaan.
  • Tarkka elektroninen vesitason tunnistus; AEG-pesukoneen ainutlaatuinen elektroninen vesitason tunnistus mahdollistaa erittäin täsmällisen tiedon vesitasosta joka hetki. Näin vedenkulutus räätälöidään automaattisesti pesuohjelman ja pyykin määrän mukaan. Samalla jos koneeseen muodostuu liikaa vaahtoa, järjestelmä korjaa tilanteen ottamalla lisää vettä. Näin AEG- pyykinpesukoneet tuottavat optimaalisen pesutuloksen vähimmäismäärällä vettä.
  • Siirtopyörä myös edessä; Edessä sijaitseva ja vivulla esiin tuleva siirtopyörä helpottaa koneen liikuttamista esimerkiksi silloin, kun sen alta ja takaa pitää päästä siivoamaan.