Ale! Sony KD-55XE8599 55" Smart Android 4K Ultra HD LED ‐televisio Näytä suurempana

Sony KD-55XE8599 55" Smart Android 4K Ultra HD LED ‐televisio

Uusi tuote

Sony KD-55XE8599 tarjoaa upean luonnolliset värit. 4K Ultra HD -resoluutio suurella dynaamisella alueella ja HDR-tuella tuo pienetkin yksityiskohdat eloon.
55-tuumaisessa televisiossa on teräväpiirtolähetyksiä vastaanottavat tuplavirittimet, jotka mahdollistavat joustavamman ohjelmien tallentamisen: DVB-T2, DVB-S2 ja DVB-C HD sekä CI+-liitäntä maksu- tv-kortteja varten.

4K HDR Processor X1 tuottaa pienimmätkin yksityiskohdat todentuntuisesti. 4K X-Reality PRO -tekniikka analysoi jokaisen kohtauksen yksittäiset osa-alueet, sovittaa ne yhteen erityisen kuvatietokannan avulla ja säätää erikseen rakenteen, kontrastin, värin ja reunat. Kuva on siis upean tarkka ja luonnollinen. Triluminous-näyttö mahdollistaa että kuvan värit ovat aidot ja eloisat.

Tiedot

1 099,00 € sis. alv

Tiedot

Sony Android TV:ssä on valtava sovellusvalikoima, josta löytyy viihdettä kaikille. Löydät sovelluksista suosittuja pelejä, videovuokraamoita ja paljon muuta. Sovelluksina on esimeriksi Youtube, Netflix ja YLE Areena. Mukana tulevan kauko-ohjaimen avulla voit nopeasti hakea eri sisältöä äänihaulla.

Google Castin -toiminnolla voit siirtää videot, pelit ja sovellukset mobiililaitteesta TV-ruudulle. Napauta vain Cast-painiketta Android- tai iOS-laitteesi näytössä ja nauti sisällöstä suuressa koossa.
Voit myös toistaa mediatiedostot näppärästi USB-liitännän kautta, tai tallentaa suosikkiohjelmasi ulkoiselle kovalevylle.